• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Loe, millised on elektrimüüjate eelised

  Tänasel Äripäeva ja advokaadibüroo GLIMSTEDT korraldatud konverentsil "Energia 2011, 2013, 2020 - väljakutsed ja võimalused"rääkisid elektrimüüjad sellest, miks peaks just neid valima.

  "Siin on kolm asja, miks peaks meid valima. Eesti Energia on kõige kogenum ja suurem energiapakkuja Eesti. Me suundame teenindada kõiki kliente olenemata suurusest ning me tahame pakkuda lihtsat ja arusaadavat üleminekut avatud turule," kommenteeris Eesti Energia Energiamüügijuht Karla Agan.
  Nordic Power Management partner ja strateegia konsultant Raul Kivari jäi napisõnaliseks. Ta mainis, et nende ettevõtte on asutamise ajast tegelenud elektrienergia pakkumisega.
  Baltic Energy Services tegevjuht Kaido Veldemann ütles, et konverentsil ja ka enne seda on räägitud palju avatud turu avamisest, et klientidel tekib valikuvõimalus. "Aga avatud turg ei tähenda seda, et tekib ainult uusi pakkujaid, vaid ka seda, et turul tekib ka teisi teenuseid, mis on elektriturule omased," sõnas Veldeman.  
  Eesti Gaas juhatuse liige Raul Kotov soovitab tarbijatel toota energiat ise. "Täna keskendutakse palju sellele, et tarbijatel saab olema valik, kuid meie tahaksime siia tuua veel ühe mõõtme, tarbijal peab olema valik ka ise toota," lausus Kotov. Ta selgitas, et selleks on vaja muuta seadsi ning teha vabaks kõik energiaga seotud reeglid ning sellega läheb aega. "Tuleks ära kaotada kaugküttepiirgangud. Inimestel peab olema valik, kas ta ehitab endale ise gaasikatla või ostab seda sise. Kui ehitate ise, kasutage gaasi," lausus Kotov.
  Latvenergo Kaubandus OÜ juhatuse esimees Gatis Junghans tõi esile, et nad pakuvad kliendile enne lepingu sõlmimist palju informatsiooni. "Siis klient teab, milliste riskidega tuleks arvestada," nentis Junghans.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.