Indrek Kald • 22. mai 2012 kell 7:48

NO99 valimiskool: kuidas erakonnale raha küsida?

Reformierakonnale 115 000 krooni võõrast raha annetanud endine riigikogu liige Silver Meikar viitas oma paljastavas artiklis ka teatri NO99 projekti "Ühtne Eesti" valimiskoolile, mis käsitles varjatud rahastamist.

"Nii nagu üks artikkel, ei saa ka üks teatriprojekt murda aastatega ehitatud ringkaitset. Valimiskoolide avameelsest ja tõesest analüüsist hoolimata voolab musta raha erakonna kontoritesse samal viisil edasi," kinnitas Meikar täna Postimehes ilmunud arvamusloos.

"Seda skeemi kasutavad kõik erakonnad," teatas näitleja Jaak Prints NO99 valimiskooli neljandas osas. "Rahapesusüsteem on hästi toimiv, tõhus, ja mis peamine, salajane. Keegi ei saa teada, kes on raha taga ja kellele erakond teene võlgu on," rääkis Prints valimiskoolis. Vaata klippi siit.

Hetkel kuum