Indrek Kald • 23. mai 2012 kell 8:03

Atonen: Meikari närune kättemaks

Endine majandusminister ja riigikogu liige, reformierakondlane Meelis Atonen peab Silver Meikari paljastusi Reformi varjatud rahastamise kohta kättemaksuks.

"Ma ei usu Silveri juttu. Ta on mulle ise kunagi Prahas tunnistanud, et kardab oma arvamust välja ütelda, sest muidu jääb soojast kohast ilma. Arvas, et mina julgen, sest olen rikas. Minu meelest selline arvaja ei sobinud kohale, kuhu ta kuulus. Nüüd jäigi kohast ilma ja muutus kangelaseks. Aga eesmärk ei ole see, mida ta näitab. Küllap ikka oli vaja oma ego tõsta..." kommenteeris Atonen oma Facebooki lehel.

Mida Silver siis minust enam on teinud, küsis Atonen samas. "Kui ma teatud teemadel sõna võtsin ja õiendasin, siis tema vaikis, tollal väitis, et ei julgenud, nüüd väidab, et häbenes. Mina ei vaikinud teemadel, kus teadsin kritiseerida," lisas ta.

Atoneni kinnitusel ei usu ta, et Meikar tahab parteid paremaks muuta. "Selleks ta nautis liiga kaua suu kinni kõrget positsiooni. Nüüd, ilmajäänuna mängivad muud asjad, miks ka mitte närune kättemaks või väike tüng, keda arvab süüdi olevat oma kohata jäämises. Kes siis enda süüd usub," kommenteeris ekspoliitik Facebookis.

"Mina usun, et ka sina tahad teha erakonda ja Eesti riiki paremaks, aga arvatavasti on meil erinev arvamus, mida see parem tähendab ja kuidas seda teha saab," vastas talle samas Silver Meikar.

Meelis Atonen oli 1999–2003 riigikogu liige, 2003–04 majandus- ja kommunikatsiooniminister, seejärel 2008. aastani taas riigikogus. Ühtlasi oli ta kuni 2008. aastani Reformierakonna aseesimees.

Praegu on Atonen ASi Tavid nõukogu liige ja kullasuuna juht. Lisaks on ta ASi Eesti Post nõukogu esimees ja ASi Eesti Energia nõukogu liige.

Hetkel kuum