Jaga lugu:

Molycorpi kahjum oli teises kvartalis 67,6 mln dollarit 

Molycorpi teise kvartali kahjum tavaaktsionäridele oli 67,6 mln USD ehk lahjendatud puhaskahjum 0.71 USD aktsia kohta.

Korrigeeritud lahjendatud puhaskahjum 0,03 USD aktsia kohta peegeldab äritegevuse laiendamisega seotud, mittetavapäraseid ja teatud mitterahalisi kulutusi, teatas ettevõte.

Molycorpi korporatsiooni 2012. aasta teise kvartali müügitulu oli 104,6 mln USD ehk 5% enam kui 2011. a samal ajavahemikul. Oma osa selles oli eelmise aasta teises kvartalis omandatud ettevõtetel Molycorp Silmet ja Molycorp Metals & Alloys, ning tänavu 11. juunil liitunud Molycorp Canadal (endise nimetusega Neo Materials). Molycorpi teise kvartali brutokahjum oli 4.1 mln USD, samas kui 2011. a teise kvartali brutokasum oli 56,7 mln USD. Brutokasumit kahandasid väiksemad müügimahud, madalamad hinnad, kasvanud tootmiskulud ja Molycorp Canada omandamisega seotud tehingukulud. Kvartali brutokahjumit mõjutasid negatiivselt 30.4 mln USD ulatuses teatud laovarude väärtuse alandamine, ostuanalüüsi mõju, väärtpaberite müük oma töötajatele ja muud ebakorrapärased kulud.

 

Jaga lugu:
Hetkel kuum