• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  "Ärikad - rattasõit on uus golf"

  Astana profitiimis pedaaliv Eesti rattur Tanel Kangert leiab, et rattaspordist saab järgmine popp ja palju harrastajaid koguv ala.

  "Varem, eriti kui kehvem ilm juhtus olema ja ratturit treenimas nägin, teadsin enamasti kellega on tegu ja millises klubis sõidab. Nüüd aga pole haruldane, kui kohtan suuremat seltskonda ratastel ilma ühegi tuttava näota," kommenteeris Kangert rattaprofid.ee blogis suvel Tallinna ümbruses sõidetud tiire. "Selline kandepinna laienemine on ainult hea. Seega, ärikad, pidage meeles -maanteesõit on uus golf."
  Ühtlasi teatas Kangert, et jätkab Astana värvides. "Tiimiga on mul tuleviku suhtes kokkulepe olemas. Sain juba üsna varakult nendega asja lukku ning juunis tehtud head tulemused enam palganumbrit väga ei kergitanud. Ise mõtlen, et mul on pingevabam sõita ka, kui palganumbrid stratosfääri ei ulatu ja bosside ootused numbritele vastavalt kosmilised pole. Järelejäänud hooajal tahaks väga ühe hea kokkuvõtte veel teha või uuesti võidurõõmu maitsta."
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Villu Teearu: eelmise sajandi suhtumisega bossid jäävad talentidest ilma
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Facebook plaanib nime muuta
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Narvas murtakse tõenäoliselt Keskerakonna 20 aasta pikkune võim
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.