Katre Pilvinski • 13 september 2012

Kuidas lõunapausiga vähem aega raisata?

Lisaks töötajate tervise ning suhtluse eest hoolitsemisele saab ettevõtja töötajate toitlustamisega firma töökäsi efektiivsemalt ära kasutada.

Näiteks korraldab Tallinnas Akadeemia teel töötav Skype Eestis oma töötajate toitlustamist firma kulul, et töötajate kallis aeg ei kuluks linna peal kõhutäite otsimiseks. Kontoris saab nii hommiku- kui lõunasööki, külmikus on võileiva ja muu näksimise materjal.

Lisaks rahalisele mõjule kannab toitlustuse korraldamine ka suhtlema julgustamise ning kollektiivi kokkusaamise eesmärki, mida uuendustele vastuvõtlikud firmad ära kasutavad.

Milliseid võimalusi näevad ettevõtete juhid nii lihtsa asja kui ühise söömise taga, loe tänasest Äripäeva paberlehest.

Hetkel kuum