• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Erikontroll ei lõpetanud käärimist BLRTs

  Kolmapäeval toimus BLRT aktsionäride erakorraline üldkoosolek, kus tutvustati erikontrollide tulemusi. Kontsern ja aktsionärid on erikontolli tulemuse suhtes eri arvamusel.

  “Aruanded kinnitavad, et AS BLRT Grupp on viimase viie aasta jooksul korduvalt müünud oma aktsiaid Fjodor Bermanile ja Mark Bermanile nominaalväärtuse eest. Juhatuse varasem väide aktsionäridele ja meediale, et aktsiad müüdi “motivatsiooniprogrammi” raames, on erikontrolli aruannetega sisuliselt ümber lükatud. Erikontroll tuvastas, et ühtegi dokumenti väidetava “motivatsiooniprogrammi” kohta ei ole,” lausus üleeile vähemusaktsionär Mihhail Gnidin.
  BLRT teatas eile, et aktsionär Gnidin manipuleerib taas faktidega. “BLRTs korraldatud erikontrollid ei tuvastanud rikkumusi ning väited, nagu oleksid erikontrolörid tuvastatud rikkumisi, on selge kontserni juhtkonna laimamine,” märkis BLRT Grupi kommunikatsioonidirektor Katja Ljubobratets.
  “Erikontrolörid on aruandes kirjeldanud kõik toimingud, mida omaaktsiate ostmisel ja müümisel on ettevõttes järgitud, ega pole viidanud ühelegi rikkumisele,” märkis Ljubobratets.
  Ljubobratets püstitas küsimuse, et Gnidin on jätnud avalduses märkimata, et erikontrolli käigus tuvastati, et Gnidini endaga on kõik tehingud toimunud täpselt samadel alustel nagu Fjodor Bermani või teiste juhatuse liikmetega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
USA aktsia futuurid ennustavad tõusu jätkumist
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.