Laura Mallene • 23. november 2012 kell 8:39

Ragn-Sells: turu avanemine kasulik kliendile

Konkurentsiamet tegi keskkonnaministeeriumile ettepaneku muuta jäätmeseadust nii, et kaoks piirangud jäätmeveo ja -käitluse turul. Ragn-Sells ASi juhatuse esimees Rein Leipalu sõnas, et suund on laiemalt vaadates õige ja sellest võidaks tarbija.

“Kui vaatame laiemalt, siis Eesti edukus põhineb liberaalsel turumajandusel. Seda, mis pärsivad vaba turumajandust, tuleks vähendada. Ses mõttes on suund õige,” sõnas Leipalu. “Miks Eestil on hästi läinud – oleme avatud, liberaalne turumajandus. See suurendab konkurentsi ja võimaldab kõige parema hinna ja kvaliteedi suhet, annab tarbijale valikuvõimaluse.”

Ragn-Sellsile tähendaks see Leipalu sõnul administreerimise vähenemist. “Saame olla palju paremini otsesuhtluses klientidega, paremini teenindada vastavalt nende soovidele. Saame klientidele lähemale ja pakkuda lahendusi, mida nad soovivad,” märkis Leipalu.

Leipalu märkis, et konkurentsiameti ettepanekust võidaks eelkõige tarbija. “Iga asjaga on nii positiivset kui negatiivset. Aga positiivne külg on selge: liberaalne turumajandus, avatud turg. See on Eesti edukaks teinud. Oleme klientidele lähemal. See on positiivne. Iga klient saab valida teenindaja, keda tahab.“

Hetkel kuum