• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  SASi majandusaasta lõppes kahjumiga

  Põhjamaade suurim lennufirma SAS Group teatas täna majandusaasta kahjumist seoses firma ümberkorraldamise kuludega.

  SASi kümne kuu maksude-eelne kahjum oli 1,25 miljardit Rootsi krooni (144 miljonit eurot). Aasta varem teenis firma 381 miljonit krooni (44 miljonit eurot) kasumit. Firma loodab maksude-eelse kasumini jõuda järgmisel aastal.
  Lennufirma käive kasvas 2,9 protsenti, 36 miljardi krooni ehk 4,2 miljardi euroni, teatas Bloomberg.
  SAS, mille 50protsendiline osalus kuulub Rootsi, Norra ja Taani valitsustele, plaanib kaotada veel 800 kontoritöökohta ning müüa varasid. Lõppkokkuvõtteks on plaanis vähendada töötajate arvu üle 7000. Ümberkorraldamiskulud lühendatud majandusaastal olid 1,42 miljardit krooni (164 miljonit eurot).
  SAS muutis enda majandusaasta esitamise kalendrit ning uus majandusaasta sai alguse eelmisel kuul.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.