Marta Jaakson • 26. märts 2013 kell 13:51

Kastein: suusatamisel jälle puhas maine

Saku Õlletehase tegevjuhi Margus Kasteina sõnul on ettevõttele suusatamise toetajana oluline, et Eesti suusasport on jälle puhta mainega.

„Kõigepealt palju õnne Andrusele ja Andruse perele,” alustas Kastein juttu. Ta rääkis, et sponsorite emotsioonid on positiivsed. „Meil on eestlastena hea meel ja sponsoritena ka hea meel. Mis puudutab sponsorlust ja suusatamist, siis see ala peab endale ka meeldima, ja Saku on spordilembeline ettevõte,” rääkis ta.

Ta rääkis, et kahtlemata on tal spordisõbrana hea meel, et Eesti suusatamine on puhta mainega. „See on veel suurema märgilise tähendusega. Et spordiala, mida me toetame, on puhta mainega, on tähtis,” märkis ta.

Sponsorlusotsuseid on õlletehas teinud kahest printsiibist lähtuvalt: ala ja sport peavad minema korda paljudele inimestele.

Hetkel kuum