Rivo Sarapik • 18. aprill 2013 • 1 min
Jaga lugu:

Maksuamet kontrollib metsaga äritsejaid

Maksuameti andmeil on tähtajaks esitamata 60% esimese kvartali teatistest metsatehingute kohta ning alustab kontrolli.

Äriühingud ja füüsilised isikud, kes on ostnud või müünud kasvavat metsa või metsamaterjali, peavad igale kvartalile järgneva kuu 10. kuupäevaks esitama MTAle raieõiguse ning metsamaterjali müügi- ja ostutehingute teatise.  „Amet kontrollib metsatehingute andmeid ka mitu aastat tagantjärele ja maksurikkumise avastamisel tuleb lisaks maksmata jäänud tulule tasuda ka intressi 0,06% päevas,“ lisas Teenindusosakonna juhataja asetäitja Heikki Sepp.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt