• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Müü head ja täida lubadused

  Müü kvaliteetset kaupa ja pea kinni tarnaegadest, nii saab saematerjalitootja Teamwood OÜ juhi Arno Strauchi hinnangul välismaal rohkem müüa.

  "Toode peab olema kvaliteetne. Kvaliteet on see, mis tagab, et su toodet ostetakse. Välisturule müües ongi oluline, et peab olema väga kvaliteetne materjal ja muidugi kinni pidama tarneaegades," kommenteeris ta tänasele Äripäevale, kuidas rohkem müüa. Teamwoodi väljakutse on leida usaldusväärseid välispartnereid, et hoida head tulemused samal tasemel. Ekspordiga loodetakse tagada käibekasv, kuid kasum võib järele anda, sest ettevõttest lahkunud senine tegevjuht Tarmo Noodla asutas samas sektoris oma ettevõtte, kellega nüüd konkureeritakse.
  Teamwood saavutas Äripäeva Ida-Virumaa TOPis mullusest kuus kohta parema ehk 23. koha. Ettevõtte käive kasvas eelmisel aastal veerandi võrra 8,5 mln euroni. Ärikasumit teeniti aasta varasemaga võrreldes samas suurusjärgus ehk 452 000 eurot. Firma teenis ekspordilt 12% käibest, eelmisel aastal troonis välispartnerriikidest Poola.
  Firma omanikud (S.A.R.L. P.L.S 63%, Gilder-Pro OÜ 22% ja TTC OÜ 15%) teenisid firmast 130 000 eurot omanikutulu.
  Kui palju plaanib Teamwood tänavu kasvada ja milliste nippidega see saavutatakse, loe pikemalt tänasest Äripäeva paberlehest. Lehest leiab ka Ida-Virumaa firmade TOPi.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ain Kivisaar: eksklusiivse kinnisvara kese kolib lähiaastatel Tallinna Manhattanile
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Tallinna kinnisvaraturul käib sügisele omaselt vilgas tegevus kõigis segmentides. Huvi püsib jätkuvalt kõrge ka eksklusiivsete elamispindade vastu ning võib prognoosida, et lähiaastate luksuskinnisvara keskmeks saavad lisaks jätkuvalt populaarsele mereäärele ka südalinna kõrghooned, kirjutab Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar.
Nasdaq suutis ainukesene napis plussis sulguda
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Kolmapäeval andsid tooni eile õhtul tulemused teatanud Alphabet ja Microsoft, vedades õige napilt ka plussi Nasdaqi indeksi, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: verivärsked tulemused börsilt ja tipptegijate äriplaanid
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Neljapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis vahendame kuulajatele värskeid börsifirmade kolmanda kvartali tulemusi. Neljapäeval teatavad need Arco Vara, Tallink ja EfTEN.
Pikk koroona kurnab ning nõuab haiglatelt jõudu ja raha
Kui ühest otsast täituvad haiglad ühe enamate koroonahaigusega patsientidega, nõuab läbipõdejaid hiljem saatev niinimetatud pikk COVID haigla teises osakonnas üha suuremat aja-, raha- ja personaliressurssi, kirjutavad Meditsiiniuudised.
Kui ühest otsast täituvad haiglad ühe enamate koroonahaigusega patsientidega, nõuab läbipõdejaid hiljem saatev niinimetatud pikk COVID haigla teises osakonnas üha suuremat aja-, raha- ja personaliressurssi, kirjutavad Meditsiiniuudised.