18. oktoober 2013 kell 11:08

Reform keelas Äripäeval oma valimispeole tulla

 Reformierakond teatas, et Äripäev ei ole nende valimispidu kajastama oodatud.

Reformierakonna pressiesindajale Silver Pukile helistanud Äripäeva ajakirjanik sai esialgu infot, et ajakirjanikud pääsevad erakonna valimispidu kajastama registreerimise alusel ning Pukk pani ajakirjaniku palve peale tema nime kirja.

Paari minuti pärast helistas Pukk ajakirjanikule tagasi, et ei tema ega keegi teine Äripäevast ei ole valimispidu kajastama oodatud. Pukk keeldus Reformierakonna otsust põhjendamast, öeldes vaid: „Me valime oma külalisi.“

„Mul ei ole aimugi,“  vastas Reformierakonna linnapeakandidaat Valdo Randpere küsimusele, miks Äripäev tema koduerakonna valimispeole tulla ei tohi. „Nägin, et meil mingi pidu toimub,  aga ma pole üldse süvenenud sellesse. Ma olen aru saanud, et mina olen kutsutud, ja sellest mulle täiesti piisab. See ei ole üldse teema, millega ma tahaks praegu tegeleda.“

Äripäev on läbi aastate ilmutanud mitmeid Reformierakonna suhtes väga kriitilisi artikleid. Nii näiteks oleme kirjutanud keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannusega seotud Autorollo-skandaalist, VEB Fondi uutest arengutest, millega sattus tähelepanu alla hulk Reformi võtmeisikuid eesotsas Siim Kallasega, peaminister Andrus Ansipi ärihuvidest ja paljust muust.

TNS Emori uuringu andmetel on Reformierakonna toetus Tallinnas septembri 13 protsendilt langenud 8 protsendile oktoobris.

Autor: 1321-aripaev

Hetkel kuum