• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Reform keelas Äripäeval oma valimispeole tulla

   Reformierakond teatas, et Äripäev ei ole nende valimispidu kajastama oodatud.

  Reformierakonna pressiesindajale Silver Pukile helistanud Äripäeva ajakirjanik sai esialgu infot, et ajakirjanikud pääsevad erakonna valimispidu kajastama registreerimise alusel ning Pukk pani ajakirjaniku palve peale tema nime kirja.
  Paari minuti pärast helistas Pukk ajakirjanikule tagasi, et ei tema ega keegi teine Äripäevast ei ole valimispidu kajastama oodatud. Pukk keeldus Reformierakonna otsust põhjendamast, öeldes vaid: „Me valime oma külalisi.“
  „Mul ei ole aimugi,“  vastas Reformierakonna linnapeakandidaat Valdo Randpere küsimusele, miks Äripäev tema koduerakonna valimispeole tulla ei tohi. „Nägin, et meil mingi pidu toimub,  aga ma pole üldse süvenenud sellesse. Ma olen aru saanud, et mina olen kutsutud, ja sellest mulle täiesti piisab. See ei ole üldse teema, millega ma tahaks praegu tegeleda.“
  Äripäev on läbi aastate ilmutanud mitmeid Reformierakonna suhtes väga kriitilisi artikleid. Nii näiteks oleme kirjutanud keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannusega seotud Autorollo-skandaalist, VEB Fondi uutest arengutest, millega sattus tähelepanu alla hulk Reformi võtmeisikuid eesotsas Siim Kallasega, peaminister Andrus Ansipi ärihuvidest ja paljust muust.
  TNS Emori uuringu andmetel on Reformierakonna toetus Tallinnas septembri 13 protsendilt langenud 8 protsendile oktoobris.
  Autor: 1321-aripaev
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Selgusid aasta investor ja aasta investeerimistegu Välja anti mitu eripreemiat
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.