• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Twitterile garanteeritakse miljard dollarit krediiti

  Twitteri börsiletulekut garanteerivad pangad on nõustunud laenama mikroblogi keskkonnale kuni miljard dollarit järgneva viie aasta jooksul.

  Ühe miljardi dollari suurune krediit lepiti kokku see kuu ning aegub 2018. aasta oktoobris, vahendab MarketWatch USA Väärtpaberikomisjoni andmeid.
  Morgan Stanley ning J.P. Morgan Chase panustavad mõlemad tehingusse 250 miljoni dollariga. Bank of America ning Deutsche Bank aitavad 175 miljoniga ning IPO-t juhtiv Goldman Sachs on valmis Twitterile laenama 150 miljonit dollarit.
  San Franciscos baseeruv firma peab maksma intressimäära ükskõik millise laenatud summa pealt 1-1,75 protsendipunkti üle Libori, mis on ametlik intressimäär pankade omavahelistele laenudele. Intressimäär sõltub sellest, kui palju on firma laenanud ning kui palju kasumit genereeritakse.
  Pole tavapraktika, et noor tehnoloogiafirma saab sedavõrd suuri laene võtta, kuid Twitter, sarnaselt teistele viimase aja börsile läinud tehnoloogiafirmadele, on suutnud raha saada pankadelt, kes konkureerivad firma kliendiks saamise üle.
  Asjaga seotud inimeste sõnul peab Twitter maksma pankadele IPO-tasudena kõigest 3,25% tõstetud rahast, mis on madalaim määr pärast Facebooki, kes maksis pankadele vaid 1,1% kaasatud rahast. Hetke prognooside kohaselt kaasab Twitter IPOga umbes miljard dollarit.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.