Indrek Kald • 3. detsember 2013 kell 10:01

Kadastik: meie edu Luike ei rõõmusta

Postimehe omanikfirma Eesti Meedia juhi ja väikeosaniku Mart Kadastiku sõnul ei valmista nende edu Lätis-Leedus rõõmu konkureerivale Ekspress Grupile.

Tema kinnitusel on Eesti Meediale väga oluline, kuidas firma areneb Lätis-Leedus. "See oli ka põhjus, miks me olime huvitatud kogu Eesti Meedia kui terviku ostust," sõnas Kadastik ajakirjale Director.

"Meie konkurendid - TV3 ja Delfi näiteks - tegutsevad kogu Baltikumis. Eesti Meedia edusammud Läti ja Leedu online-meedias ei tee Ekspress Grupile kindlasti rõõmu," lisas Kadastik.

Eile andis konkurentsiamet Ekspress Grupile loa osta välja Eesti Meedia osalus Õhtulehe ja Ajakirjade Kirjastuse ühisfirmades ning müüa need Janek Veeberile. Kadastiku sõnul on osaluse müük juristide teema. "Midagi ootamatut Ekspress Grupi soovis pole. Kui me firma norralastelt välja ostsime, arvestasime sellega," kommenteeris ta.

Eesti Meedia tugevuse seisukohalt on tema sõnul olulisem see, kuidas töötab Baltimaade suurim trükikoda Kroonpress. "Just trükikoda on meie pangalaenu põhiline tagasimaksja," märkis Kadastik. Samuti on tema sõnul oluline, kuidas õnnestub trükikoja kasumit investeerida online-meediasse.

Hetkel kuum