• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kadastik: meie edu Luike ei rõõmusta

  Postimehe omanikfirma Eesti Meedia juhi ja väikeosaniku Mart Kadastiku sõnul ei valmista nende edu Lätis-Leedus rõõmu konkureerivale Ekspress Grupile.

  Tema kinnitusel on Eesti Meediale väga oluline, kuidas firma areneb Lätis-Leedus. "See oli ka põhjus, miks me olime huvitatud kogu Eesti Meedia kui terviku ostust," sõnas Kadastik ajakirjale Director.
  "Meie konkurendid - TV3 ja Delfi näiteks - tegutsevad kogu Baltikumis. Eesti Meedia edusammud Läti ja Leedu online-meedias ei tee Ekspress Grupile kindlasti rõõmu," lisas Kadastik.
  Eile andis konkurentsiamet Ekspress Grupile loa osta välja Eesti Meedia osalus Õhtulehe ja Ajakirjade Kirjastuse ühisfirmades ning müüa need Janek Veeberile. Kadastiku sõnul on osaluse müük juristide teema. "Midagi ootamatut Ekspress Grupi soovis pole. Kui me firma norralastelt välja ostsime, arvestasime sellega," kommenteeris ta.
  Eesti Meedia tugevuse seisukohalt on tema sõnul olulisem see, kuidas töötab Baltimaade suurim trükikoda Kroonpress. "Just trükikoda on meie pangalaenu põhiline tagasimaksja," märkis Kadastik. Samuti on tema sõnul oluline, kuidas õnnestub trükikoja kasumit investeerida online-meediasse.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Evergrande jättis ka armuajal võlamaksed tegemata Ettevõte liigub pankroti poole
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Ehitusettevõtete TOP: hinnatõusud pole enam järsud, vaid igapäevased
Seekordses Äripäeva TOPi saates räägime ehitusettevõtete TOPist. Suuremad ehitusprojektid on üsna pikaajalised ja praeguse hinnatõusulainetuse ajal on väga keeruline tööde maksumust prognoosida. Nii on ehitusturul tekkimas lepingud, kus peatöövõtja marginaal on fikseeritud, kuid ehitusega seotud kulud tasutakse avatud arvete alusel.
Seekordses Äripäeva TOPi saates räägime ehitusettevõtete TOPist. Suuremad ehitusprojektid on üsna pikaajalised ja praeguse hinnatõusulainetuse ajal on väga keeruline tööde maksumust prognoosida. Nii on ehitusturul tekkimas lepingud, kus peatöövõtja marginaal on fikseeritud, kuid ehitusega seotud kulud tasutakse avatud arvete alusel.
Õiged lahendused jäävad sündimata liiga ettevaatlike tellijate tõttu
Riigihanke formaat ei võimalda pakkujal välja käia parimat lahendust ning pakkumised võivad hoopiski jääda tegemata, kuulb saatest „Lavajutud“.
Riigihanke formaat ei võimalda pakkujal välja käia parimat lahendust ning pakkumised võivad hoopiski jääda tegemata, kuulb saatest „Lavajutud“.