Ken Rohelaan • 18. detsember 2013 kell 9:31

Teder: tänavu on parim Kadastik

"Eestlase või Eesti ettevõtte poolt kõige silmapaistvama tehinguna nimetaksin tänavu Eesti Meedia tagasiostu. Sellest on palju juttu olnud ja see on ka suur tehing," ütles Teder.

Kolm aastat tagasi sama tiitli pälvinud Teder esitas mullu parimaks Kristjan Rahu, kes on tänavu jõudnud finaali, kuid Teder eelistab seekord meediatehingut. Tema sõnul pole kommunaalidega tehtav ettevõtlus väga silmapaistev äri, kuna see on tihtipeale poliitikutega kokkulepe ja jätab sahkerdamise mulje. Samas väljaostmise akti tunnustas 2010. aasta parim sellegipoolest ning nimetas kõiki finaali pääsenuid tublideks.

TASUB TEADA Aasta ärimees on 1993. aastast Äripäeva väljaantav tiitel, mis omistatakse aasta jooksul enim silma paistnud ärimehele.

2013. aasta aasta ärimehe tiitli võitja avalikustab Äripäev oma 20. detsembri kaaneloos.

Finalistide hulka jõudsid sel aastal:- ravimiärimehest Eesti meedia ostu rahastamisega ka meediaärimeheks saanud Margus Linnamäe- kiirelt kasvava mobiilimänge tootva firma Creative Mobile asutaja ja omanik Vladimir Funtikov- rahaülekannete revolutsionääridest TransferWise'i asutajad/omanikud Taavet Hinrikus ja Kristo Käärmann- suurtehinguga Tallinna Kütte omanikuks saanud Kristjan Rahu- tööstusfirmadest ühe jõulisema investeerija VKG omanikud Priit Piilmann, Margus Kangro, Ants Laos ja Elar Sarapuu.

Hetkel kuum