Silvano partnereid ärritanud kiri

Aivar Hundimägi, Alyona Stadnik 04. mai 2014, 17:28

Silvano juht Märt Meerits saatis 4. aprillil edasimüüjatele kirja, milles olnud ettepanekud olid osadele edasimüüjatele vastuvõetamatud ja nad lõpetasid koostöö Silvanoga.

Äripäeva avaldab selle kirja. Meerits teatas kirjas, et ettevõte soovib selleks aastaks Venemaal, Valgevenes, Ukrainas ja Kasahstanis edasimüüjatega sõlmitud lepinguid muuta ning uued tingimused hakkavad kehtima 15. aprillil.

Osa edasimüüjatest ei ole aga nõus lepinguid muutma ning on seetõttu lõpetanud koostöö Silvanoga. Äripäevaga suhelnud edasimüüjate väitel on koostöö lõpetanud kõik suuremad Silvano edasimüüjad Venemaal. Silvano väitel see aga nii ei ole.

Edasimüüjatele saadetud kiri on vene keeles.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. May 2014, 12:53
Otsi:

Ava täpsem otsing