USA diplomaat: sanktsioonid juba näpistavad Venemaad

Fredy-Edwin Esse, California 14. mai 2014, 21:57

Pärast Krimmi annekteerimist Venemaale kehtestatud sanktsioonid on juba näitamas enda mõju, ütles Ühendriikide välisministri assistant Victoria Nuland.

Bratislavas peetud julgeoleku konverentsil rõhutas Nuland, et Ida-Ukraina inimestel, eriti Donetskis ja Luganskis, oleks võimalus võtta osa eelseisvast presidendivalimisest, vahendab Reuters. Kõige tähtsam on, et Ida-Ukraina inimesed saaksid avaldada enda arvamust 25. mail ja me ootame, mida neil öelda on, lisas diplomaat.

Rääkides juba Venemaale rakendatud meetmest, siis Nulandi sõnul usub USA, et sanktsioonid on juba Venemaad näpistamas.

Lisaks hoiatas ta, et tulemas on veel uusi sanktsioone. "Kui 25. mai valimised ei toimu, kui Venemaa jätkuvalt destabiliseerib olukorda, siis tulevad veelgi karmimad ja sektoritele kehtestatud majanduslikud sanktsioonid," hoiatas Nuland.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. May 2014, 23:12
Otsi:

Ava täpsem otsing