Skano ostab Soome partneri

30. juuni 2014, 17:55

Skano Group AS ostab 100% osaluse Suomen Tuulileijona Oys, vahendas börs.

Leping sõlmiti tehinguks täna ja viiakse lõpule käesoleva aasta juulikuu jooksul. Tehingu vastaspooleks on Suomen Kuitulevy Oy, kellele STOY seni kuulub. Ostuhind kujuneb õigusliku ja finantsilise due diligence läbiviimise ja 30.06.2014 seisuga finantsandmete selgumise põhjal juulikuu jooksul. Tehingu eeldatav hind on umbes 60 000 eurot. Ostuhinna tasumise tähtaeg on 10 tööpäeva arvates STOY finantspositsiooni selgumisest.

STOY tegutseb Soome turul Skano kiudplaadi hulgimüüjana alates 2013. aastast. Skano eesmärk kõnealuse tehingu tegemisel on oma hulgimüügipositsiooni kindlustamine Soome turul. STOY omandamisega Skano hulgimüügimaht Soomes oluliselt ei suurene.

Omandamise käigus vahetub STOY juhatus ning uuteks juhatuse liikmeteks saavad Martin Kalle, Gregory Devine Grace ja Anu Krimm. Nõukogu STOY-l puudub. Skanole teadaolevalt ei ole STOY antud hetkel seotud ühegi kohtu- ega vahekohtumenetlusega. Tänase seisuga on Skano ja STOY vahel kehtiv kiudplaadi hulgimüügileping.

Skano teatel ei ole kõnealune tehing käsitletav tehinguna seotud isikuga ning Skano juhatuse ega nõukogu liikmed ei ole tehingust muul viisil isiklikult huvitatud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. June 2014, 18:17
Otsi:

Ava täpsem otsing