Ragn-Sells: väldime eetilisi küsitavusi

04. juuli 2014, 14:43

Äripäeva lugu on õpetlik kõigile, ütles Ragn-Sellsi juhatuse esimees Rain Vääna kommentaariks tänasele artiklile „Mõnus elu prügifirmas“.

"Ragn-Sells on oma positsioonist lähtuvalt aastaid olnud avalikkuse kõrgendatud tähelepanu all. See loob meile kohustuse käituda seadusekuulekalt," kommenteeris Vääna pressiteate vahendusel. "Saan kinnitada, et me ei ole seadust rikkunud.  Ühtlasi peame mõistma, et tegemist on aastatetaguse looga ning praktika on sellest ajast peale palju muutunud nii ettevõtluses kui ka avalikus sektoris. Tänane lugu on õpetlik eelkõige meile ja kõigile teistele, kes soovivad olla liidrid, me ei saa lubada ka väikseid eetilisi küsitavusi, kui meie eesmärk on olla aus ja avatud ettevõte eeskuju."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. July 2014, 14:44
Otsi:

Ava täpsem otsing