Rõivase vastus: vaikus on kuulaja kõrvades

07. august 2014, 12:08

Peaminister Taavi Rõivas ei nõustunud kriitikaga, et tema juhitud valitsus vaikib seoses kasvavate pingete mõjuga Eestile.

„Teie konkureerivad väljaanded on avaldanud sel teemal ridamisi mitme valitsuse liikme kommentaare. Vaikus on kuulaja kõrvades,“ teatas Rõivas Twitteri vahendusel.

Äripäeva toimetaja Harry Tuul kirjutas täna arvamusartiklis, et Taavi Rõivase valitsus on kõrvulukustavalt vaikne. „ Ajal, kui infonälg nõuab musta, halli ja roosat tulevikustsenaariumi, on punakollane koalitsioon valinud vaikimistaktika. Enamgi, peaministri ülesandeid täitnud Urve Tiiduse sõnul polegi valitsusel arvutusi sanktsioonide mõjust. Kooris peaministri nõunikuga räägitakse sanktsioonide väikesest mõjust. See jutt on õõnes,“ kirjutas Tuul, kelle hinnangul on valitsuse senised kommentaarid olnud sisutühjad ja vähe informatiivsed.

Välisminister Urmas Paet märkis tänas Eesti Päevalehes, et Venemaa kehtestatud sanktsioonide üheks kaotajaks on Vene tarbija, kelle jaoks muutub edaspidi põllumajandustoodete hind ja kvaliteet. Mõjudest Eestile ei osanud Paet midagi öelda. Põllumajandusminister Ivari Padari sõnul teab tema Venemaa kehtestatud sanktsioonide kohta vaid seda, mida ta on lehtedest lugenud. Padar lubas siiski, et Eesti põllumajandus elab sanktsioonid üle.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. August 2014, 13:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing