• Jaga lugu:

  Vaata, kes on maakondade käibegasell

  Põlvamaa põllumajandusäri andis tänavustes Äripäeva maakonna TOPides kaks enam käivet kasvatanud firmat.Foto: Erik Prozes

  Äripäeva maakonna TOPide kaks kõige kiiremini kasvavat firmat tegutsevad Põlvamaal põllumajanduses.

  Juhuste toel kasvatud.
  Maakonna TOPide üks edukamaid käibekasvatajaid Oidermaa Talu Seemnekeskus suurendas oma müügitulu mullu seitse korda. Ettevõtte omaniku ja juhi Erki Oidermaa sõnul oli see aga vaid heade juhuste kokkulangemine.
  2013. aastal teenis Põlvamaal paiknev seemnekeskus 1,6 miljonit eurot käivet, aasta varem küündis müügitulu vaid 232 000 euroni. Ärikasum tegi samuti märkimisväärse tõusu ja suurenes 2,6 korda jõudes 488 000 euroni.
  Maakonna TOPide kiireimad käibe kasvatajad (käibe kasv 2013. aastal):
  Kasv kordaFirmaValdkondMaakond33,31Tootsi Peenar OÜPõllumajandusPõlvamaa10,41Unus OÜEhitusmaterjalidJõgevamaa7,02Oidermaa Talu Seemnekeskus OÜPõllumajandusPõlvamaa6,41iTech Media Solutions OÜTurundusLääne-Virumaa3,7TKaardikeskus OÜKütuse hulgimüükHarjumaa3,66InfraRoad OÜEhitusmaterjalidPärnumaa3,61Kohila Vineer OÜEhitusmaterjalidRaplamaa3,43Metsapere Metsad OÜMetsandusRaplamaa3,41Lab OÜRestoranid, toitlustusRaplamaa3,05Eesti Kutseliste Kalurite Ühistu TÜKalandusLäänemaa
  Kolm nädalat maakondade paremaid
  Maakonna TOPid ilmusid Äripäevas
  13. okt - Harjumaa TOP14. okt - Hiiumaa-Saaremaa TOP15. okt - Tartumaa TOP16. okt - Järvamaa TOP17. okt - Jõgevamaa TOP
  20. okt - Läänemaa TOP21. okt - Raplamaa TOP22. okt - Pärnumaa TOP23. okt - Põlvamaa TOP24. okt - Valgamaa TOP
  27. okt - Viljandimaa TOP28. okt - Võrumaa TOP29. okt - Ida-Virumaa TOP30. okt - Lääne-Virumaa TOP31. okt - Maakonna TOPide TOP ehk maakondade edukaim firma
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Juhtimine avalikus sektoris meenutab absurdiklassikat
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Saunumi käive langes juulis märgatavalt Augustis oodatakse rekordkäivet
Saunum suutis juulis aastases võrdluses käivet 13 korda kasvatada, aga selle aasta mai ja juuniga võrreldes toimus märgatav käibe langus, selgub börsiteatest.
Saunum suutis juulis aastases võrdluses käivet 13 korda kasvatada, aga selle aasta mai ja juuniga võrreldes toimus märgatav käibe langus, selgub börsiteatest.
Raadiohommikus: Lehar Küti uued ametid, hämarad poed ja kuuma kooli tihe sõel
Endine KredExi juht Lehar Kütt asus sel nädalal juhtima Coop Panga äriklientide uut tooteliini, samuti hakkab ta otsustama Euroopa miljardite jõudmise üle Eesti ettevõteteni rahastus InvestEU. Esmaspäevases hommikuprogrammis teeme mõlemast uuest ametist juttu.
Endine KredExi juht Lehar Kütt asus sel nädalal juhtima Coop Panga äriklientide uut tooteliini, samuti hakkab ta otsustama Euroopa miljardite jõudmise üle Eesti ettevõteteni rahastus InvestEU. Esmaspäevases hommikuprogrammis teeme mõlemast uuest ametist juttu.
AstraZeneca juht: me tõstame vaktsiini hinda
AstraZenecal ei ole plaanis tulevikus koroonavaktsiini ilma kasumita toota ja kui horisontaalsed tellimused on kohale toimetatud, kavatseb ettevõte hindu tõstma hakata, ütles ettevõtte juht teise kvartali tulemusi teatades.
AstraZenecal ei ole plaanis tulevikus koroonavaktsiini ilma kasumita toota ja kui horisontaalsed tellimused on kohale toimetatud, kavatseb ettevõte hindu tõstma hakata, ütles ettevõtte juht teise kvartali tulemusi teatades.