• Jaga lugu:

  Ericsson Eesti juht veab digipööret

  Ericsson Eesti tehas TallinnasFoto: Meeli Küttim

  Ericsson Eesti juhi Seth Lackmani arvates peaks iga ettevõte mõtlema ka digitaalse strateegia koostamisele, kuna selle olemasolu on võrgustuvas maailmas üha kriitilisema tähtsusega.

  Läinud reedel, 31. oktoobril võõrutas Ericsson Eesti Äripäeva Tööstuse klubi, andes ülevaate sellest, kuidas muudab võrgustatud ühiskond nii inimeste kui ka erinevate tööstuste elu.
  Ettevõtte juht Seth Lackman rääkis, et kui esimesed miljard inimest jõuti võrku ühendada 1975. aastaks ning sellele kulus sisuliselt 100 aastat, siis 2000. aastaks oli võrgustatud juba 5 miljardit inimest. 2011. aastal oli maailmas võrku ühendatud juba rohkem seadmeid kui inimesi ning lähiaastail on lisaks miljarditele inimestele võrku ühendatud ka ligi 50 miljardit erinevat seadet.
  „Need ettevõtted, kellel puudub digitaalne strateegia, läheb tulevikus väga raskeks,“ märkis Lackman. „Erinevad ärid ja protsessid saab tänu digitaalsele maailmale muuta palju efektiivsemaks. Näiteks muusikatööstust on digiäri juba tundmatuseni muutnud. Paljud inimesed ei osta enam CD-plaate, vaid kasutavad Spotifyd. Samal ajal on muusikatööstusesse tervikuna raha sisse voolanud rohkem kui kunagi varem. Ka teie peate mõtlema, kuidas tehnoloogia abil oma äri edendada,“ lisas Ericsson Eesti juht.
  Tema kinnitusel on ka Ericsson teinud viimase 15 aastaga läbi olulised muutused. Kui 1999. aastal moodustas 73% Ericssoni ärist raudvara, siis 2013. aastal moodustas raudvara vaid 34% ning ülejäänud 66% moodustasid erinevad teenused ja tarkvara.Loe täispikka lugu Tööstusuudiste teemaveebist
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Tõnu Mertsina: jaekaubandus buumib
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Maailma suurima puuviljafirma taastulemine börsile läks lörri
Täna NYSE börsile tagasi tulnud puuviljafirma Dole aktsia kukkus esimesel börsipäeval emissioonihinnaga võrreldes 9,38%.
Täna NYSE börsile tagasi tulnud puuviljafirma Dole aktsia kukkus esimesel börsipäeval emissioonihinnaga võrreldes 9,38%.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Soome sai täna kirja 765 koroonanakatumist
Meie naaberriigis Soomes tuvastati täna 765 koroonanakatumist, nakkus levib kiiresti aktiivsete noorte seas, kelle osakaal kasvab ka haiglapatsientide seas.
Meie naaberriigis Soomes tuvastati täna 765 koroonanakatumist, nakkus levib kiiresti aktiivsete noorte seas, kelle osakaal kasvab ka haiglapatsientide seas.