Äripäev • 3. juuli 2015 kell 10:28

Peaministrit asendab Sven Mikser

Kaitseminister Sven Mikser täidab peaministri kohuseid.  Foto: Raul Mee, Äripäev

Seoses peaminister Taavi Rõivase puhkusega asus tema asemel peaministri kohuseid täitma kaitseminister Sven Mikser.

Taavi Rõivast asendab tema töökohustustes seni kaitseminister Sven Mikser ning tema puudumisel omakorda sotsiaalkaitseminister Margus Tsahkna. Kui mõlemad asendavad ministrid on ära, siis asendab peaministrit vanim kohalolev minister.

Pärast puhkuse katkestamist seoses umbusaldusavaldusega 15. juunil läks Taavi Rõivas teisele katsele proovides puhata, kirjutas Delfi. Seoses puhkusele sõitmisega ei saanud peaminister osa võtta ka eilsest USA suursaadiku vastuvõtust seoses ühendriikide iseseisvuse 237. aastapäeva tähistamisega. Valitsuse kommunikatsioonibüroo peaministri puhkekohta ei avaldanud.

Loe lisa Delfist.

Hetkel kuum