Äripäev • 26. september 2015 kell 8:30

Kallo: me võtame vastu selle poliitilise võitluse!

Tallinna linnavolikogu keskerakondlasest juhti Kalev Kallot kahtlustatakse altkäemaksu vahendamises.  Foto: Raul Mee

Täna hommikul kogunes Keskerakonna volikogu korralisele volikogu istungile ning avasõnad ütles sel nädalal altkäemaksu vahendamise eest kahtlustuse saanud Kalev Kallo.

"Käesolev nädal on kogu erakonna jaoks olnud keeruline ja täis ebameeldivaid ootamatusi," rääkis Kallo. "Ma ei näe vajadust siinkohal hakata kõike seda detailselt ümber jutustama, olete sellega niigi kursis. Selles olukorras ei ole me lasknud aga moraalil langeda ning meie read on püsinud sirged ja ühtsed."

Keskerakonda on ju varemgi rünnatud, ja jõuliselt rünnatud, mistõttu ei lase me end nii lihtsasti ära hirmutada, jätkas Kallo. "Lugupeetud volinikud, võtame vastu selle poliitilise võitluse, mis meie jaoks teisipäeval algas. Võtame selle vastu, võitleme, ja võidame!"

Hetkel kuum