Meelis Mandel • 1. oktoober 2015 kell 9:45

Koolitaja CIAs: kas te meeldite üksteisele?

Juhtimisekspert John C. Maxwell  Foto: Reuters/Scanpix

Täna alanud Põhjamaade suurima juhtimiskonverentsi Nordic Business Forumi (NBF) esimene esineja, mullu USA parimaks juhtide koolitajaks valitud John Maxwell pani hommikusel eelesinemisel saali kihama oma CIA kogemusega.

Maxwell kirjeldas värvikalt, kuidas tal oli hiljuti kohtumine CIAs, kes soovis teda appi tegema muutusi oma organisatsioonis. „Kohtumise lõpus palusin luba neilt üks küsimus küsida,“ rääkis Maxwell. „Ma küsisin: kas te meeldite üksteisele?“.

Maxwell jätkas, et kohal olnud CIA juhid olid vait. Istusid tardunult. „Oli selge, et nad ei meeldinud üksteisele. Aga kui inimesed üksteisele ei meeldi, ei saa muutusi teha ja arengut kiirendada.“

Kahepäevasel NBFil osaleb tänavu 5500 inimest, neist kümnendik ehk 550 Eestist.

Hetkel kuum