• Jaga lugu:

  Energialiit pakub võimalusi uutele äridele

  Euroopa Komisjoni asepresident energiavaldkonnas Maros Sefcovic Foto: EPA

  Euroopa värskelt loodud Energialiit ei ole mõeldud ainult energiasektorile, vaid see hõlmab kõiki alates energiatootjatest kuni tarbijate ja ehitajateni, ütles Euroopa Komisjoni asepresident energiavaldkonnas Maros Sefcovic Ehitusuudistele.

  Sel reedel, 27. novembril esineb Euroopa komisjoni asepresident Maros Sefcovic Tallinnas Äripäeva ka Advokaadibüroo GLIMSTEDT koostöö konverentsil VI Energia Aastakonverents 2015: GAAS PÕHJA!

  Lisaks kuuleb ettekandeid teistelt põnevatelt esinejatelt.

  Lisainfo konverentsi kodulehelt.

  Mis on uus ELi energialiidu poliitika ja kui vabad või reglementeeritud on selle rakendamisega ELi liikmesriigid? Milliste uute äride tekkimist Energialiit soosib? Kuidas soosib energiaturg uusi tulijaid, siinjuures ka lõpptarbijaid ning energiaühistuid?
  Kuidas Euroopa Komisjoni asepresident Maros Sefcovic nendele küsimustele vastas, loe pikemalt Äripäeva teemaveebist Ehitusuudised.ee.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Nordecon ehitab 17 miljoni eest Ahtri tänavale büroohoone
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis 17 miljoni euro suuruse lepingu Ahtri tänaval asuva Roseni Maja büroohoone ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Kuidas väljuda õpilasfirma programmist päris firma omanikuna Samm-sammult: kuidas teha edukas äri
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Igal aastal peavad gümnaasiumiastme õpilased otsustama, kas teha uurimistöö või õpilasfirma. Mõnel läheb nii hästi, et lõpuks sünnib päris firma koos maailmavallutusplaanidega.
Arvuti hakkab elektri asemel kasutama valgust
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.
Uued ülijuhtivad materjalid, tehisintellekti võimalused haiguste diagnoosimisel, moodne taaskasutus – nendest ja ka teistest huvitavatest teemadest on juttu Äripäevas välja antava ajakirja Imeline Teadus augusti numbris.