Äripäev • 22. november 2016 kell 10:00

IRL sai paika komisjonide esimehed

Kunagise siseministri Ken-Marti Vaherile jääb täita põhiseaduskomisjoni esimehe koht.  Foto: Veiko Tõkman

Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsioon valis neile kokkuleppega antud viie komisjoni esimehe koha täitjad.

Väliskomisjoni hakkab juhtima Marko Mihkelson, majanduskomisjoni Aivar Kokk, maaelukomisjoni Helir-Valdor Seeder, põhiseaduskomisjoni Ken-Marti Vaher ja julgeolekuasutuste järelevalve erikomisjoni Raivo Aeg, teatas erakonna fraktsiooni esimees Priit Sibul.

„Seoses valitsusliidu vahetusega toimub muudatusi ka komisjonide juhtimistes ja koosseisudes ning vastavalt koalitsioonipartnerite kokkuleppele hakkavad IRLi fraktsiooni kuuluvad inimesed juhtima nelja alalist komisjoni ja ühte erikomisjoni,“ selgitas Sibul.

„Uue valitsusleppe keskmes on Eesti majanduse seisakust väljaviimine ja seetõttu langeb nende eesmärkide elluviimisel suurim koormus rahandusminister Sven Sesterile ja majanduskomisjoni juhile Aivar Kokale,“ ütles Sibul.

Hetkel kuum