Äripäev • 26. jaanuar 2017 kell 12:05

Erkki Raasuke lahkus Eesti Energia nõukogust

Erkki Raasuke lahkus Eesti Energia nõukogu juhi kohalt.  Foto: Andres Haabu

Eesti Energia nõukogu otsustas koosolekul tagasi kutsuda senise nõukogu esimehe Erkki Raasukese ja nõukogu liikmed Märt Vooglaiu ja veebruari lõpust ka Meelis Virkebau.

Eesti Energia uueks liikmeks määrati rahandusministeeriumi riigivara osakonna juhataja Kaie Karniol, kes on 2013. aastast Eesti Energia auditikomitee liige ning juhib auditikomiteed 2015. aasta septembrist.

Eesti Energia nõukogu 2014. aasta septembrist juhtinud Erkki Raasuke teatas Eesti Energia nõukogust lahkumisest möödunud aasta novembris seoses Nordea ja DnB panga Baltikumi juhi kohale asumisega 2017. aastal. Märt Vooglaid andis teada enda soovist Eesti Energia nõukogust lahkuda 2016. aasta lõpus. Valitsus on teatanud, et alates märtsist asub Meelis Virkebau täitma riikliku lepitaja ametikohustusi.

Eesti Energia nõukogu juhi kohuseid täidab praegu nõukogu liige ja rahandusministeeriumi kantsler Veiko Tali. Nõukogusse kuuluvad lisaks Talile praegu Meelis Virkebau, Rannar Vassiljev, Danel Tuusis, Ants Pauls ja Väino Kaldoja.

Hetkel kuum