• Jaga lugu:

  Riisalu: pole mõtet toetada vanu ettevõtteid

  Aivar RiisaluFoto: Margu Ansu, Tartu Postimees/Scanpix

  Eile selgus, et äsja IRList lahkunud Aivar Riisalu kandideerib Tallinnas innovatsiooni abilinnapeaks.

  Ajalehe Pealinn vahendatud abilinnapeakandidaatide pressikonverentsi videos tõdesRiisalu, et abilinnapeaks hakkamise ettepaneku tegi kõige ahvatlevamaks see, et kohalikul omavalitusel on ettevõtlusvaldkonna kujunemisel suur roll. "Minu kogemus ettevõtluses, mis ulatub 30 aasta taha, aitab selles vallas kindlasti kaasa," kinnitas ta.
  "Ühistupank, Tallinna Televisioon, munitsipaalpood, tööstuspargid, tark majandus, koostöö ülikoolidega, startupindus," loetles Riisalu märksõnu valdkondades, millele ta keskenduda kavatseb. "Startuppe saaksime me targa majanduse osana ka linnana esmajärjekorras toetada. Meil ei ole mõtet toetada vanu ettevõtteid, aidata neid, kes abi ei vaja."
  Riisalu kavatseb suuremat rõhku panna ka ülikoolide toetamisele, et pakkuda ülikoolilinn Tartule suuremat konkurentsi. "On palju valdkondi, mis on emotsionaalset ebaõiglust Keskerakonnale tekitanud, nendega tegelemine on topeltväljakutse," lausus ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Neste aktsia sööstis tulemuste peale langusse
Neste aktsia sööstis Helsingi börsil hommikul ligi 10protsendisesse langusesse pärast oodatust nõrgemate kvartalitulemuste avaldamist, aga kosus sellest veidi ja praegu saab langust mõõta 5 protsendiga.
Neste aktsia sööstis Helsingi börsil hommikul ligi 10protsendisesse langusesse pärast oodatust nõrgemate kvartalitulemuste avaldamist, aga kosus sellest veidi ja praegu saab langust mõõta 5 protsendiga.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
Kahjumit kartnud Põldma pääses ikkagi miinusest
Kui eelmise aasta mais tunnistas Põldma Kaubanduse juht ja omanik Heinar Põldma, et ilmselt tuleb esimest korda ajaloos aasta kahjumiga lõpetada, siis tegelikult läks oluliselt paremini.
Kui eelmise aasta mais tunnistas Põldma Kaubanduse juht ja omanik Heinar Põldma, et ilmselt tuleb esimest korda ajaloos aasta kahjumiga lõpetada, siis tegelikult läks oluliselt paremini.