Riisalu: pole mõtet toetada vanu ettevõtteid

07. november 2017, 14:59
Aivar Riisalu
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171107/NEWS/171109786/AR/0/AR-171109786.jpg

Eile selgus, et äsja IRList lahkunud Aivar Riisalu kandideerib Tallinnas innovatsiooni abilinnapeaks.

Ajalehe Pealinn vahendatud abilinnapeakandidaatide pressikonverentsi videos tõdesRiisalu, et abilinnapeaks hakkamise ettepaneku tegi kõige ahvatlevamaks see, et kohalikul omavalitusel on ettevõtlusvaldkonna kujunemisel suur roll. "Minu kogemus ettevõtluses, mis ulatub 30 aasta taha, aitab selles vallas kindlasti kaasa," kinnitas ta.

"Ühistupank, Tallinna Televisioon, munitsipaalpood, tööstuspargid, tark majandus, koostöö ülikoolidega, startupindus," loetles Riisalu märksõnu valdkondades, millele ta keskenduda kavatseb. "Startuppe saaksime me targa majanduse osana ka linnana esmajärjekorras toetada. Meil ei ole mõtet toetada vanu ettevõtteid, aidata neid, kes abi ei vaja."

Riisalu kavatseb suuremat rõhku panna ka ülikoolide toetamisele, et pakkuda ülikoolilinn Tartule suuremat konkurentsi. "On palju valdkondi, mis on emotsionaalset ebaõiglust Keskerakonnale tekitanud, nendega tegelemine on topeltväljakutse," lausus ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. November 2017, 15:02

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing