Ratas viib Eesti ettevõtjad Kanadasse

Eesti äridelegatsioon läheb Kanadasse.  Foto: PantherMedia/Scanpix
Äripäev • 24. mai 2018 kell 6:37

Eesti ettevõtted osalevad 23.-29. mail peaminister Jüri Ratasega visiidil Kanadasse, kus kohtuvad kohalike ettevõtete ja ametnikega ning osalevad Eesti ärikeskkonda tutvustaval seminaril, teatas kaubandus-tööstuskoda.

Üks ettevõtetest, kes otsib võimalusi oma tegevust Põhja-Ameerikas laiendada, on Mooncascade. "Toronto tundub meie jaoks väga huvitav koht, üks idaranniku peamisi tõmbekeskusi," rääkis Mooncascade´i tegevjuht Asko Seeba. Tema sõnul on neil suur huvi arendada seal finantssektori ja andmeteaduse valdkonna ettevõtetega koostööd.

Torontos peetakse ka Eesti äriseminar, mille avab Jüri Ratas ning kus Kanada ettevõtjatele tutvustatakse Eesti ärikeskkonda. Näiteks tutvustab Seeba Eesti idufirmamaastikku ja selle kujunemislugu, alates Skype'i eduloost.

Äridelegatsioonis osalevatel IT-ettevõtjatel on ka võimalus tutvustada enda tegevust Kanada ministeeriumite IT-ametnikele.

Äridelegatsiooni visiiti Kanadasse korraldab Eesti Kaubandus-Tööstuskoda koos Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusega.

Hetkel kuum