Äripäev • 5. juuni 2018 kell 5:47

Endisest börsijuhist sai tehingunõustaja

Rauno Klettenberg asus tööle EY Eestisse.  Foto: Eiko Kink

Pikaajalise finantssektori töökogemusega Rauno Klettenberg liitus sel nädalal EY Eesti kollektiiviga, kus ta juhib ärikonsultatsiooni- ja audiitorbüroo tehingute nõustamise osakonda.

Klettenberg kommenteeris pressiteate vahendusel, et ajal, kui kapitalituru areng toob ettevõtetele järjest enam investeerimisvõimalusi uutesse ambitsioonikatesse projektidesse, on ka tema motiveeritud panustama nende tehingute õnnestumisse.

Klettenbergil on aastatepikkune finantsvahenduse ja rahanduse kogemus, sh üle kümne aasta ettevõtete panganduses. Ta on töötanud SEB krediidianalüüsi osakonna juhina, Svenska Handelsbanken AB Eesti filiaali ettevõtete panganduse juhi ja Eesti filiaali juhina, Nasdaq Tallinna börsi juhatuse esimehena ning finantssektori esindusorganisatsiooni FinanceEstonia juhatuse liikme ja esimehena.

Ernst & Young Baltic AS on ärikonsultatsiooni- ja audiitorbüroo, mille Eesti kontoris töötab 120 inimest.

Hetkel kuum