• Jaga lugu:

  Kohus vabastas väljapressija rekordilise kautsjoni vastu vahi alt

  Ahmed Ozdojevist õnnestus meil 2010. aastal hankida vaid üks kehva kvaliteediga foto.Foto: Erakogu

  Ettevõtja Mikhail Nadeli väljapressimises kahtlustatav Ahmed Ozdojev sai juuni algul 350 000eurose kautsjoni vastu vahi alt lahti, kirjutab Eesti Ekspress.

  See peaks olema Eestis suurim prokuratuuri nõusolekul määratud kautsjon. Kliendi vabanemist kinnitas Ekspressile tema advokaat Andres Simson. 
  Keskkriminaalpolitsei vahistas Ozdojevi veebruaris Tallinnas tuntud õllerestorani Beerhouse pidanud ärimehe Hubert Hirve ja tolle kaaslastega. Riigiprokuratuur kahtlustab, et Ozdojev üritas Nadelilt tapmise ähvardusel välja pressida 3,5 miljonit USA dollarit. 
  Pikemalt saab lugeda Eesti Ekspressist
  Äripäev on kirjutanud Mikhail Nadelist kui pärast Kõrgõzstani viimast verist riigipööret karmide kuriteosüüdistuste eest Euroopasse pagenud rikkast Vene pankurist, kes taotles mõned aastad tagasi Eesti elamisluba ja pidas eestlastega äriplaane. Tema partnerid Eestis olid markantne kütuseärimees Timo Sas ja kaks suhtekorraldajat.
  Ozdojevist on Eesti meedias kirjutatud haruharva. Äripäev tõi tema äritegevusse valgust 2010. aasta juunis, kui avaldasime uurivad lood "Eestlastel ühisärid Varna allilmaga" ja "Ahmed Ozdojev aitab Andres Saame äri". Samuti ilmus toona Äripäevas ajakirjanik Koit Brinkmanni tehtud intervjuu Ozdojeviga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Gregor Raudvere: kalli elektri kurja juur
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Iga ministeerium, kohalik omavalitsus ning eri ametiasutused vaatavad energeetikat vaid oma mätta otsast ja just seda suppi me praegu kõrge elektri hinna näol helbime, kirjutab ettevõtja, OÜ Adepte Group juhatuse liige Gregor Raudvere.
Elektriautotootjad SECiga pahuksis
USA Väärtpaberi-ja Börsikomisjon (SEC) on nii Tesla kui ka Lucid Motorsi uurimise alla võtnud, vahendab Yahoo Finance.
USA Väärtpaberi-ja Börsikomisjon (SEC) on nii Tesla kui ka Lucid Motorsi uurimise alla võtnud, vahendab Yahoo Finance.
Elektri hind tõusis uue rekordini Novembri algusega võrreldes 15kordne tõus
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Eesti piirkonnas on elektri hind täna rekordiliselt kõrge, keskmine megavatt-tunni hind ulatub enam kui 290 euroni, selgub Nord Pooli andmetest.
Tööstur: tootjad peaksid julgemalt hindu tõstma
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".
"Et ettevõtted oleksid tugevad, arendaksid tootmistehnoloogiaid ja saaksid teha rohelisemaid valikuid, on toote hinna tõstmine paratamatu," ütles mööblitootja Bed Factory Sweden juht Indrek Aasna hiljuti konverentsil "Tööstuse äriplaan 2022".