Raul Mee • 14. veebruar 2019 kell 16:04

GALERII: Gaselli Kongressile kogunes sadu ettevõtjaid

Gasellide virgutusvõimlemine Gaselli Kongressil.  Foto: Raul Mee

Eile toimus Gaselli Kongress – inspiratsiooniüritus, kus Äripäev tunnustab Eesti kõige kiiremini kasvavaid ettevõtteid.

Sel aastal jõudis Gaselli TOPis 1256 ettevõtet.

Eilsel üritusel kõneles gasellidele ja teistele huvilistele näiteks viie aastaga käibe 10 miljonilt eurolt 120 miljonile eurole kasvatanud lennukihooldusettevõtte Magnetic MRO juht Risto Mäeots, kes avaldas kiire kasvu saladuse.

MyFitnessi juhatuse esimees Erkki Torn rääkis, milline on nende kõige suurem konkurent. Näitleja Andrus Vaarik tunnistas üles, miks tema enam kunagi ei unista. Lasterõivaste tootja Lenne üks omanik Meeli Leeman meenutas kokkupuudet Adidase advokaatidega. Live Nation Estonia peapromootor Eva Palm rääkis, miks ta peab olema oma töös erakordselt agressiivne ja OÜ Otepää Rehabilitatsioonikeskus juht Liina Lokko rääkis, kuidas emotsionaalselt raskes töös end motiveerida.

Kõik nimetatud artiklid leiad pärast galeriid seotud lugude loetelust.

Hetkel kuum