• Jaga lugu:

  GALERII: Gaselli Kongressile kogunes sadu ettevõtjaid

  Gasellide virgutusvõimlemine Gaselli Kongressil.Foto: Raul Mee

  Eile toimus Gaselli Kongress – inspiratsiooniüritus, kus Äripäev tunnustab Eesti kõige kiiremini kasvavaid ettevõtteid.

  Eilsel üritusel kõneles gasellidele ja teistele huvilistele näiteks viie aastaga käibe 10 miljonilt eurolt 120 miljonile eurole kasvatanud lennukihooldusettevõtte Magnetic MRO juht Risto Mäeots, kes avaldas kiire kasvu saladuse.
  MyFitnessi juhatuse esimees Erkki Torn rääkis, milline on nende kõige suurem konkurent. Näitleja Andrus Vaarik tunnistas üles, miks tema enam kunagi ei unista. Lasterõivaste tootja Lenne üks omanik Meeli Leeman meenutas kokkupuudet Adidase advokaatidega. Live Nation Estonia peapromootor Eva Palm rääkis, miks ta peab olema oma töös erakordselt agressiivne ja OÜ Otepää Rehabilitatsioonikeskus juht Liina Lokko rääkis, kuidas emotsionaalselt raskes töös end motiveerida.
  Kõik nimetatud artiklid leiad pärast galeriid seotud lugude loetelust.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Raadiohommikus: kuidas säästa kõrge elektri hinna juures kümneid tuhandeid eurosid?
Reedeses hommikuprogrammis vestleme inseneribüroo DeltaE juhatuse liikme ja energeetikaeksperdi Marti Arakiga, kuidas järjest kallima elektri juures vähem maksta. Samuti uurime, kui paljud kokkuhoiukohtadest on nii-öelda madalal rippuvad viljad, kui palju nõuavad need täiendavaid investeeringuid.
Reedeses hommikuprogrammis vestleme inseneribüroo DeltaE juhatuse liikme ja energeetikaeksperdi Marti Arakiga, kuidas järjest kallima elektri juures vähem maksta. Samuti uurime, kui paljud kokkuhoiukohtadest on nii-öelda madalal rippuvad viljad, kui palju nõuavad need täiendavaid investeeringuid.