Äripäev • 27. november 2019 kell 10:00
Uudised
Ainult tellijale

Levikom loodab leida pääsu maailmaturule Ukrainast

Levikom on asjade interneti teenuseid pakkunud juba neli aastat, mistõttu on soovib ettevõte murda rahvusvahelisele turule kui ka kodusele börsile.   Foto: LIIS TREIMANN

Eile õhtul Ukraina presidendi visiidi käigus toimunud üritusel "Digital Society Sandbox" sõlmisid Levikom ja IoT Ukraine memorandumi, mille kohaselt arendavad ettevõtted ühiselt uue põlvkonna asjade interneti ehk IoT lahendusi ja teenuseid.

Nii plaanivad ettevõtted ühendada asjade interneti võrgud, et ärikliendid saaksid kasutada rändlusteenuseid ja piiriüleseid IoT-teenuseid, näiteks seireteenused logistika ja transpordi valdkonnas, teatas Levikom pressiteate vahendusel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum