Äripäev • 26. veebruar kell 8:21

Äripäeva raadios: mida õppida Tallinna Sadama kohtuvaidlustest?

Tallinna Sadama endine juhatuse liige Allan Kiil (vasakul) ja vandeadvokaat Aivar Pilv.  Foto: Liis Treimann

Täna algavas raadiosaates räägitakse konkurentsikeelu kehtestamisest juhatuse liikmetele Tallinna Sadama kohtuvaidluse näitel, mis sai kokku seitse lahendit erinevates kohtuastmetes. Mida sellest õppida, räägib vandeadvokaat Aivar Pilv.

Täna stardib Äripäeva raadios uus saatesari “LEADELL Pilv: õigusest ja õiglusest”, kus advokaadid arutavad õiguse ja kohtupraktika üle: räägitakse juhatuse liikme vastutustest, tehingutest kinnisvaraga, riigihangetest ja paljust muust. Saade on eetris kord kuus, kolmapäeviti kell 12.

Saadet saab kuulata täna kell 12 Äripäeva raadio kodulehel siin.

Hetkel kuum