Katariina Krjutškova • 30. märts 2020 kell 7:41
Uudised
Ainult tellijale

Koroona võib pikendada Hirve ja Gammeri vahistamist

Koroona tõttu jääb hulk hotelli-ja restoraniärimeeste Hubert Hirve ja Pavel Gammeri (esiplaanil) istungitest ära, mistõttu nende vahistamise aeg arvatavasti pikeneb.   Foto: Liis Treimann

Hotelli- ja restoraniärimeeste Hubert Hirve ja Pavel Gammeri vahistamise aeg võib venida arvatust pikemaks, kui kohus ei rahulda uuel nädalal nende korralist taotlust vahi alt vabaneda. Seni on kohus kõik taotlused tagasi lükanud.

Mõned nädalad tagasi peatas kohus Hirve ja Gammeri kriminaalasjas istungite pidamise, sest kohtusaali ilmus koroonahaigega kokku puutunud isik. Esialgu lükati istungid edasi märtsi lõppu, ent viimastel andmetel ei toimu epideemia tõttu kohtupidamist aprilli lõpuni.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum