Urmas Jaagant • 2. aprill kell 14:15
Uudised
Ainult tellijale

Vastuoluline varia-pakett paneb lisaeelarve proovile

Peaminister Jüri Ratas ütles, et saab aktsiiside kohta tehtavast kriitikast aru. Aga: „Need inimesed, kes jäävad tööta, peavad ju edasi maksma oma arveid, olgu see gaas, olgu see elekter või olgu see kütus. Ja kindlasti see leevendab,“ ütles Ratas.  Foto: Andras Kralla

Võimuparteid ootavad opositsioonilt lisaeelarvele toetust, nood on valmis seda pakkuma, aga mitte kõigele.

Kahe ja poole miljardi euro suurune lisaeelarve koos kõigi abimeetmetega sai täna hommikul valitsuselt heakskiidu ning maandus sama hoo pealt juba pärastlõunaks parlamenti. Seal seisavad ees üsna suured vaidlused hoolimata sellest, et nii opositsioon kui koalitsioon on kutsunud teineteist üles erimeelsuste asemel koostööle. Hambaid hakkab murdma lisaeelarve nn varia-pakett.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum