Äripäev • 29. aprill 2020 kell 13:11
Uudised
Ainult tellijale

Konkursi Edukas Eesti võitjad selguvad Äripäeva raadio otsesaates

Eduka Eesti konkursil jagatakse auhindu kaheksandat korda.  Foto: Andras Kralla

Sel neljapäeval pärast kella 9 uudised läheb Äripäeva raadio hommikuprogramm Eduka Eesti arvamuskonkursi lainele, kui otse-eetris kuulutatakse välja kolme rahalise auhinna võitjad eesotsas 10 000eurose grand prix'ga.

Edukas Eesti on kaheksandat korda korraldatav Äripäeva, Eesti Gaasi, If Kindlustuse, Rimi ja Ellex Raidla Advokaadibüroo arvamuslugude konkurss, kuhu oodati Eesti eduloo uuendamise ja arengu kiirendamise ideid arvamusloo vormis. Mullu novembri lõpus alanud ja tänavu 31. märtsil lõppenud konkursile kvalifitseerus 64 kirjatükki, mis ilmusid Äripäeva arvamusosas konkursi erilehel. Eelmisel nädalal valis žürii välja kuus nominenti.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum