Äripäev • 13. november 2020 kell 11:34
Uudised
Ainult tellijale

Pindi: uute korterite rabamine jätkub

Praegu tehakse tehinguid, mis kevadel edasi lükati, ütles Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman.  Foto: Raul_Mee

Uute korterite müük Harjumaal ja Tallinnas tegi eelmisel kuul taas koroonaaegse rekordi – ühe kuuga broneeriti/osteti üle 400 elamispinna. Tehti ka teine, optimismi jahutav rekord – valmis ehitatud, kuid müümata korterite arv on pidevas kasvutrendis, seisab Pindi Kinnivara turuülevaates.

Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman ütles, et kuna ühiskonda pole uuesti lukku pandud, siis teevad kohalikud pered praegu tehinguid, mida kevadel ja suvel edasi lükati. „Kas turg jääbki sama aktiivseks, näeme juba paari lähema kuu jooksul,“ sõnas ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum