Marge Väikenurm • 19. november kell 4:00
Uudised
Ainult tellijale

Capital Milli varjus püsinud Vene ärimehe esimene intervjuu: usaldasin liiga palju

"Kui Eestisse tulin, siis mul praktiliselt ei olnud sidemeid. Ma ei teadnud, kuhu minna ja mida teha, kuid siis ilmus välja Capital Mill," ütles Eesti kinnisvarasse miljoneid eurosid pannud Estmak Capitali omanik Timofey Sukonkin.  Foto: Andras Kralla

Kinnisvaraettevõtte Capital Mill omanikega nugade peale läinud Vene ärimees Timofey Sukonkin leiab, et poleks pidanud Eesti ettevõtjaid usaldama.

Eestis ja Lätis umbes 20 miljonit eurot investeerinud Timofey Sukonkin ei ole varem andnud ühtegi intervjuud. Vestluse ajal näib, et tegelikult ei tahaks ta seda teha ka nüüd, kuid oli miski, mis teda selleks sundis.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum