9. märts 2012 kell 7:23

Kes kuuluvad vabamüürlaste seltsi?

Eesti Vabamüürlaste Selts              on vältinud oma liikmete avalikustamist.

Eesti Vabamüürlaste Seltsi 2008. aasta üldkoosoleku nimekirjas olevad liikmed:

Urmas Karileet, endine riigikantselei osakonnajuhataja ja Eesti Lennukompanii tegevdirektor, konsultatsioonibüroo Integre juhataja, Invicta kaastreenerAin Saarmann, endine majandusminister, OÜ Puumel osanikJaak Ratassepp, VM Koolitus OÜ üks omanikestAnts Urvak, Oracle Nederland BV Eesti filiaali juhatajaPaul Himma, endine Rahvusooper Estonia ja Vene teatri juht, Stagecraft Management asutajaArne Mikk, lavastaja, Rahvusooper Estonia loominguline juhtPeeter Lill, OÜ TLN TIB omanikAnti Oidsalu, endine Estonian Airi ja Pakterminali juht, ACE Logistics Group ASi omanikfirma ITHAL Nõukoja üks omanikest, samuti VM Koolitus OÜ üks omanik.Ain Laving, Eesti Biokeskus haldusdirektorKristjan Zobel, TÜ Ökoloogia ja Maateaduste Instituudi botaanika osakonna ja taime-ökoloogia õppetooli juhataja, taimede evolutsioonilise ökoloogia professorToomas Sildmäe, kunagise Hansapanga üks asutajatestKoit Latik, kunagine Läänemaa metsandusjuht, looduskaitsetegelaneAndres Kampmann, Oru kooli direktorTeet Lainevee, endine Mustamäe Haigla peaarst, Seli Tervisekeskuse peaarstVoldemar Promet, oli KUMU ehituse projektijuhtMati Maanas, Kiriku Varahaldus juhatajaIvar Kallion, endine Tallinna linnapeaAin Valdmann, Tallinna Kommunaalameti juhtTõnu Tuppits, endine Tallinna Keskkonnaameti juht, praegu Eestimaa Looduse Fondis

Äriregistri arhiivis, varem meediast läbi käinud või internetis esinenud nimed:

Joel Tammeka, endine rallisõitja, OÜ Hiiram Kinnisvara juhatuse liigeArno Köörna, akadeemik, emeriitprofessorRaido Rüütel, endine rallisõitja, maailmarändurTarmo Amer, endine Eesti Telekomi juhatuse liige ja finantsdirektor, endine Tallinna Lennujaama nõukogu esimeesAksel Treimann, endine tööstus- ja energeetikaministerPeeter Tenjes, astrofüüsika professorToomas Peek, ärimees ja Kaitseliidu meredivisjoni juht, endine Levicomi aktsionärPeep Siimon, AS Norma juhatuse esimeesSiim Kallas, Euroopa Komisjoni asepresidentTunne Kelam, Euroopa Parlamendi liigeIndrek Tarand, Euroopa Parlamendi liigeHarri Tiido, Eesti suursaadik EL poliitika- ja julgeolekukomiteesHannes Tamjärv, Hansapanga asutajaRein Loik, Tallinna Lennujaama juhatuse esimeesParbo Juchnewitsch, endine Eesti Raudtee juhtKoit Uus, ASi Haapsalu KEK ja ASi Uuemõisa Invest juhtJaak Allik, endine kultuuriminister, riigikogu liige, teatrijuhtJuhan Aare, ajakirjanik, riigikogu liige, endine Rahvaliidu juhtAnti Liiv, psühhiaater, endine riigikogu liigeMargus Reinsalu, kinnisvaraärimeesErik Sakkov, Tallinna Lennujaama turundusdirektorUdo Themas, endine Liviko juhatuse esimees, AS ABT üks omanikMati Karmin, skulptorToomas Kõmmus, endine Kihnu Veeteede ja Eesti Lootsi juhtTõnis Segerkrantz, endine Tallinna Sadama juhatuse liigeAaro Altpere, viiulimeisterUudo-Rein Lehtse, Eesti Energia endine peadirektorImre Leetma, endine Shell Baltikumi ja Peterburi jaemüügivõrgu arendusjuht ja nõukogu esimees,  Kunda Nordic Cement marketingidirektorArvi Hamburg, tehnikateadlane, Teaduste Akadeemia Energeetikanõukogu esimees, Eesti Gaasi nõunik, Eesti Inseneride Liidu presidentSten Aamer, endine E.O.S. juhatuse liigeEvgeni Matsalu, juhtinud Lactot, Suva, Kalevit ja alkoholitootjat LifetimeTõnis Kõrvits, arranžeerija-orkestreerija ja helilooja, dirigentElmar Kruusma, endine Flora, Flora Kommerts peadirektor ja Flora Vara tegevdirektorArvo Hiller, endine Toidurasvade kombinaadi juht, AS Formeer juhtHiid Lepalaan, meremees ja kinnisvaraärimeesHeino Levald, tehnikakandidaat, majandusdoktor, endine Eesti Inseneride Kutseliidu esimeesViljar Jaamu, endine Põhja-Eesti Panga nõukogu aseesimees, rahandusministeeriumi osakonnajuhataja, töötanud Tallink Grupis turundusdirektori ja juhatuse liikmena,  EASi juhatuse esimees, praegu Mainori arendusprorektor. Rahvaliidu aseesimees.Nathan Tõnisson, endine Veeteede Ameti peadirektor, majandusministeeriumi asekantslerRaigo Uukkivi, Tehnilise Järelvalveameti juhtJan Trei, endine siseministri nõunik, Viimsi vallavolikogu liige

Autor: 1706-aripaev

Hetkel kuum