Reet Trumm • 11. aprill kell 15:00
Arvamused
Ainult tellijale

Reet Trumm: aeg tugevdada vundamenti

Reet Trumm.  Foto: Erakogu

Kui koroonaviirusest alguse saanud kriis lööb meid jalust, siis võib öelda, et Eesti vundament ei ole piisavalt tugev. Meie vundament on igaühe heaolu, kirjutab raamatupidaja Reet Trumm arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

Samal ajal, kui vundament laguneb, on Eesti tegelenud maja kaunistamisega. Kindlasti on see liialdus, kuid mitme valdkonna puhul siiski kibe tõde. Aga – iga kriis on võimalus uueks alguseks. Kriis on nüüd kindlasti kohal. Vähesed igatsevad suuri muutusi, kuid kriisis olles pole küsimus enam selles, kas soovime midagi muuta. Muutus on juba alanud, meie võimalus on püüda sellele soovitud suund anda.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum