Ansi Arumeel • 7. detsember 2020 kell 12:07
Arvamused
Ainult tellijale

Eesti Posti eksjuht räägib hingelt ära

Ansi Arumeel lahkus Eesti Posti juhatuse esimehe kohalt tänavu septembris.  Foto: Meeli Küttim

Omniva ei vaja elustamist. Vaja on selgust, mis ettevõttega on tegu ja kuhu soovitakse sellega jõuda; kuus ministrit kolmest eri erakonnast ning kolm nõukogu koosseisu viimase nelja aasta jooksul pole vajalike otsusteni viinud, kirjutab aastatel 2018–2020 Eesti Posti juhtinud Ansi Arumeel.

Ei saa teha ühe käega rahvusvahelist e-kaubanduse äri ja samal ajal teise käega sotsiaalset regionaalpoliitikat. Tänane riigi poolt võetud kohtustus makstakse kinni ettevõtte vabaturu äride arvel – selline ärimudel ei ole jätkusuutlik ja viib ettevõtte kriisi ning väärtuse langemiseni.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum