Juhan Lang • 16. detsember 2014 • 1 min
Jaga lugu:

Rublasid saab poolmuidu – sent tükist

Venemaa ärikeskuses on praegu ärevad ajad.  Foto: EPA

Eile ja täna pidurdamatult kukkunud Vene rubla on euro vastu kukkunud juba 16,11% ja praegu tuleb ühe euro eest välja käia 96,94 rubla. Viivuks käis kurss Bloombergi Terminali spot kursi järgi aga juba 99,5 rublal eurost.

Venemaa valitsus tuleb täna kokku finantskriisi arutama, ütles peaminister Dmitri Medvedev. Rubla kurss kukkus täna kõigi aegade madalaimale tasemele hoolimata Venemaa keskpanga ootamatult järsust baasintressi määra tõstmisest rubla kaitseks, vahendas Bloomberg.

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt