Rait Kondor • 1. oktoober 2019 kell 20:46
Börsiuudised
Ainult tellijale
USA aktsiaturg tuli teisipäeval tublisti allapoole, kui kasvasid kartused majanduse jahtumise osas.  Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Börs: tootmissektori aktiivsuse vähenemine põhjustas turgudel languse

USA aktsiaturg langes teisipäeval üle ühe protsendi, kui USA tootmisettevõtete aktiivsusindeks langes viimase kümnendi madalaimale tasemele, mis tõi taas välja jutud majanduse võimalikust jahtumisest.

Aktsiaindeksid andsid päeva alguse plussi käest, kui USA tootmissektori aktiivsusindeks tuli ISMi raporti kohaselt 47,8 punkti, mis tähendas edasist langust peale augusti nõrka näitajat ning madalamat taset, kui analüütikute oodatud 50,1 punkti, vahendab Reuters. Alla 50 punkti jääv indeksi tase näitab tegevuse vähendamist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum