Kaspar Allik • 2. detsember 2019 kell 15:32
Börsiuudised
Ainult tellijale

Kristi Saare ootaski odavamat Coop Panga aktsiat

Investor ning ettevõtja Kristi Saare oleks Coop Panga emissioonis oodanud suuremat institutsionaalsete investorite hulka.   Foto: Tanel Meos

Coop Panga IPOs osalenud investor ja ettevõtja Kristi Saare ütles, et märkis eeldusega, et saab aktsiad kätte odavamalt kui 1,3eurone märkimishind, nüüd jääb ta aktsiaid hoidma ning esialgu müüa ei plaani.

„Tegelikult lõpptulemus peegeldab seda, et hind oli natuke kallis. Eraisikud tulevad optimismist, lojaalsusest ja sellistest emotsioonidest kaasa, institutsionaalsed vaatavad numbreid natukene karmima pilguga,“ ütles Saare. „Ma arvasin, et institutsionaalsed tulevad veidi rohkem kaasa.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum