investor Toomas • 9. oktoober 2019 kell 10:14
Investor Toomas
Ainult tellijale

Kiikasin tulevaste miljardifirmade maailma

Mulle hakkab tunduma, et ühisrahastus peegeldab muutuvat maailma. Vaatasin lähemalt, kas Funderbeamis praegu raha soovivatel idufirmadel oleks potentsiaali saada miljardifirmaks ehk ükssarvikuks.

Praegu on Funderbeamis võimalik investeerida kolme ettevõttesse.  Foto: Anu Lill

Funderbeami ühisrahastusportaal andis paar nädalat tagasi teada läbimurdest Aasias. Nimelt olla saadud Singapuris kaks litsentsi, mis võimaldavad järelturul kauplemist paremaks muuta ja samas teenindada Aasia regiooni. Kuivõrd olen isegi omakapitalipõhiseid investeeringuid ühisrahastuse kaudu rohkem vaatama hakanud, siis minu jaoks on Funderbeami läbimurre väga oluline: ühisrahastusplatvormi elujõulisus sõltub laienemisvõimest ning laieneda Funderbeam oskab! Seoses Funderbeami läbimurdeliste uudistega läksin minagi portaali vaatama, mida põnevat pakutakse.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum