Äripäev • 2. aprill 2020 kell 14:30
Juhtkiri
Ainult tellijale

Pool rehkendust tehtud, mõju näitab praktika

Riigikokku jõudnud lisaeelarve on olusid arvestades tehtud kiiresti ja üsna optimistlik. Sellega rehkendamine alles algab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Foto: Anti Veermaa

Äripäev tunnustab valitsust tahte eest eriolukorras kiiresti ja otsustavalt tegutseda, kuid eile välja käidud mastaapse lisaeelarve puhul esineb siiski mitmeid küsitavusi. Vaevalt võime loota, et nii ulatusliku ja enneolematu probleemi puhul suudaks riik õla võrdselt alla panna ühtviisi kindlalt kõigile sektoritele ning erinevas suuruses ettevõtetele. Laiem eesmärk peab olema majanduse koospüsimine, et koroonakriisi taandudes normaalsed protsessid taas käivitada. Tõe kriteerium on aga praktika ning meetmete mõju hakkame nägema nende rakendudes.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum