23. november 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Kogu tõde alkoholiaktsiisi tulevikust

Foto: EPA

Seekordne "Poliitikute töölaud" on pühendatud viimasel nädalal palju poleemikat tekitanud alkoholiaktsiisi küsimusele - kas aktsiisitõus siis tuleks tagasi pöörata või mitte? Rahandusminister Toomas Tõniste leiab, et peab ja läks täna valitsusse kavaga, mis katab aktsiisitõusu ärajätmisest tuleva puudujäägi.

Aktsiisitõusu tagasipööramist pooldava IRLi esindajana on seekord stuudios riigikodu rahanduskomisjoni liige Priit Sibul. Alkoholiaktsiisi tuleviku üle on arutlemas ka opositsioonilise EKRE esindaja Martin Helme, kes kuulub samuti riigikogu rahanduskomisjoni.

Saadet juhib Indrek Mäe.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt